Bayburt'ta Geleneksel Bayramlasma Singah Mahalle Odasi'nda Gerçeklesti

Bayburt’ta her bayram gerçeklestirilen ve gelenek haline gelen ’Bayramlasma Töreni’ bu Kurban Bayrami’nda Singah Mahalle Odasi’nda gerçeklesti.

Bayburt'ta Geleneksel Bayramlasma Singah Mahalle Odasi'nda Gerçeklesti
Il protokolünün ve halkin bir araya geldigi bayramlasma töreninde Vali Cüneyt Epcim, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ates, Garnizon Komutani Topçu Albay Zekeriya Tosun, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci vatandaslarin bayramlarini tebrik ettiler.

Hep birlikte olmanin mutlulugunu yasadigini söyleyen Baskan Pekmezci, hayirli bayramlar temennisinde bulunarak, bayramlasma törenine katilanlara sükranlarini sundu.

Tüm Islam aleminin bayramini kutlayan Vali Epcim, bayramlasma törenine katilanlara tesekkür etti.

Kurban Bayrami ziyareti için memleketi Bayburt’a gelen ve vatandaslarin yogun sevgisiyle karsilanan Iç Isleri eski Bakani Ülkü Gökalp Güney ise, memleketi Bayburt’a uzun bir süre sonra yeniden geldigini ve Bayburtlularla birlikte olmaktan mutluluk duydugunu belirterek, mahalle odasinda Iç Isleri Bakani oldugu zamanlardaki hatiralarini anlatti. Bayburtlularin bayramini tebrik eden Güney, kisa bir zaman içinde yeniden Bayburt’a gelecegini söyledi.



Bayramlasma törenine Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Iç Isleri Eski Bakani Ülkü Gökalp Güney, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ates, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutani Topçu Albay Zekeriya Tosun, Il Jandarma Komutani Albay Dr. Talha Övet, Il Emniyet Müdürü Nihat Uzun, kurum amirleri, siyasi parti il baskanlari, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA