Yozgat'ta Trafikte Bayram Yogunlugu Basladi

Kurban Bayrami tatilini memleketlerinde geçirmek için yola çikan sürücüler, konum itibariyle doguyu batiya, kuzeyi de güney ilerine baglayan önemli kavsak noktalarindan biri olan Yozgat’ta yogunluk olusturmaya basladi.

Yozgat'ta Trafikte Bayram Yogunlugu Basladi
Dogu illerini bati illerine baglayan önemli kilit kavsaklarindan biri olan ve Yozgat’ta sehir merkezinden geçen E-88 karayolunda bayram tatili yogunlugu basladi.

9 günlük Kurban Bayrami tatili dolayisiyla memleketlerine gitmek için yola çikan sürücüler, kent merkezinde yogunluk olusturdu. Zaman zaman durma noktasina geldigi bölgelerde sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Tatilcilerin sorunsuz bir yolculuk yapmalari için tedbirlerini artiran polis ve jandarma ekipleri de sürücüleri hiz yapmamalari, takip mesafelerini korumalari ve emniyet kemerlerini takmalari konusunda uyarilarda bulundu.

Bayram tatili için Izmir’den Sivas’a gittiklerini söyleyen sürücülerden Recep Ülker, yollarin oldukça kalabalik oldugunu ve dikkatli bir sekilde ilerlediklerini ifade etti.

Gültekin Özen isimli sürücü ise, “Yollar kalabalik ama dikkatli bir sekilde geliyoruz. Ankara’dan Yozgat’in Sorgun ilçesine gidiyoruz. Bir hayli yogun trafik var. Biz de dikkatli bir sekilde geldik. Herkesin dikkat etmesini istiyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA