Büyüksehir, Birbirinden Güzel Oyunlari Sehre Getirdi

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, 17-24 Haziran günleri arasinda hem yetiskinler hem de çocuklar için Tiyatro Festivali düzenledi. Birbirinden güzel oyunlari sehre getiren Büyüksehir’in festivaline on binlerce vatandas katilim sagladi.

Büyüksehir, Birbirinden Güzel Oyunlari Sehre Getirdi
Balikesir Büyüksehir Belediyesi, büyük-küçük her yastan tiyatroseveri birbirinden güzel oyunlarla bulusturdugu Tiyatro Festivali düzenledi.

Büyüksehir Belediyesi Kültür Dairesi Baskanligi Tiyatro Sube Müdürlügü tarafindan 17-24 Haziran günleri arasinda Avlu Kültür ve Kongre Merkezinde gerçeklestirilen festivalde, birçok ünlü ismin yer aldigi tiyatrolara Balikesirliler akin etti. Gündüz çocuklara yönelik Yaz Tiyatro Senligi ve aktiviteler düzenleyen Büyüksehir Belediyesi; Yildiz Avcisi, Moana, Mini Mini Bir Kus Müzikali, Pisman Patiler, Minyonlar, Ceviz Adam Müzikali, Sportmen Kral, Karlar Ülkesi ve Pepee gibi en çok sevilen karakterlerin yer aldigi oyunlari sergilendi. Çocuklar, Büyüksehir Belediyesi’nin Yaz Senliginde tiyatronun yani sira; zekâ oyunlari, maskotlar, palyaço ve yüz boyama gibi birçok etkinlikle eglenceli anlar yasadilar.

Aksamlari da yetiskinlere yönelik tiyatro oyunlarini seyirciyle bulusturan Büyüksehir Belediyesi; Kapkabare, On Dakika Ara, Güldüren Cazibe, Abur Cubur Talk Show ve 12 Numarali Adam oyunlariyla salonu tika basa doldurdu.

Dursunbey, Susurluk, Saraylar, Burhaniye, Sindirgi, Avsa Adasi, Havran, Gönen, Ayvalik, Edremit ve Bandirma’da da yetiskinleri ve çocuklari en sevdikleri tiyatro oyunlariyla bulusturan Büyüksehir Belediyesi, tiyatro kültürünü sehrin her kösesine yayiyor.
Kaynak: İHA