Bayram Tatilini Firsat Bilen Sahin, Solugu Memeleketinde Aldi

AK Parti Genel Sekreter Yardimcisi, MKYK Üyesi ve Karabük Milletvekili Cem Sahin, 9 Günlük Kurban Bayrami tatilini firsat bilerek solugu memleketi Karabük’te aldi.

Bayram Tatilini Firsat Bilen Sahin, Solugu Memeleketinde Aldi
Sahin, beraberinde AK Parti Il Baskani Ferhat Salt, Merkez Ilçe Baskani Özkan Çetinkaya, Safranbolu Ilçe Baskani Yasin Aydin ve teskilat mensuplari ile Safran Park AVM’de esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

Vatandas ve esnaflarla sohbet eden Sahin, Kurban Bayramlarini tebrik etti.

Ziyaret sonunda gazetecilere açiklama yapan Sahin, Safranbolu’da esnaflarla bulustuklarini ve onlarla hasbihal ettiklerini söyledi.



Bayram alisverisine çikan vatandaslarla da görüstüklerini ve onlarin talep ve temennilerini dinlediklerini aktaran Sahin, "Bayram süresince Karabük’te olacagim. 9 gün tatil süresince ilçelerimizi, köylerimizi ziyaret edecegiz, vatandaslarimizla sohbet edecegiz, bayramda onlarla birlikte olmaya gayret gösterecegiz. Halkimizla iç içe olmayi arzu ediyoruz. Ben tüm hemserilerimin Kurban Bayramini tebrik ediyorum." diye konustu.

Salt ise teskilatlariyla birlikte esnaflara "hayirli isler" dilediklerini, ve Kurban Bayramlarini tebrik ettiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA