Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Selçuklu Için Daha Kaliteli Hizmet Sunma Gayretindeyiz'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Cuma Bulusmalari” çerçevesinde Binkonutlar Mahallesi Süleyman Çelebi Camisi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Selçuklu Için Daha Kaliteli Hizmet Sunma Gayretindeyiz'
Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’nin her hafta farkli bir mahallede gerçeklestirdigi Cuma Bulusmalari’nin bu haftaki adresi Binkonutlar Mahallesi’nde oldu. Baskan Pekyatirmaci Süleyman Çelebi Camisi’nde kilinan Cuma namazinin ardindan mahalle sakinleriyle görüserek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’ya Selçuklu Kaymakami Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Asim Ceyhan, Selçuklu Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Avcioglu, Binkonut Mahalle Muhtari Fatih Kes, Belediye Baskan yardimcilari ve meclis üyelerinin yani sira birim müdürleri de eslik etti.

"Daha kaliteli hizmet seferberligimizi sürdürme gayreti içerisindeyiz"

Selçuklu’da ilçenin her noktasina en iyi hizmeti götürmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Baskan Pekyatirmaci, "Gerçeklestirdigimiz temel belediyecilik hizmetlerinin yaninda sosyal tesis, spor alanlari, saglik ve egitim tesisleri ile ilçeye deger kattik. Amacimiz ilçede yasayan kadin, erkek, genç, yasli herkesin ‘Iyi ki Selçuklu’ da yasiyorum’ demelerini saglamak. Çocuklarimiz için kütüphaneler ve spor alanlari, hanimlarimiz ve emeklilerimiz için lokaller sanayi çalisanlarimiz için sosyal tesisler ürettik. Hizmet planlamasinda merkez ve mahalle ayrimi yapmaksizin Selçuklu için daha kaliteli hizmet seferberligimizi sürdürme gayreti içerisindeyiz" dedi.

Vatandaslarin yaklasan Kurban Bayramini tebrik eden Baskan Pekyatirmaci, "Bayramini firsat bilip uzun süredir görmedigimiz akrabalarimizi, yaslilarimizi ve düskünlerimizi ziyaret ederek onlarin gönüllerini almaliyiz. Kirginliklarimizi ve darginliklarimizi unutarak bayram sevincini hep beraber yasayalim. Selçuklu Belediyesi olarak belediye hizmetlerimiz 24 saat devam edecek, hemsehrilerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm tedbirlerimizi aldik. Hemsehrilerimizin ve tüm Islam Aleminin Kurban Bayramini kutluyor, hayirlar getirmesini diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA