Polisler Adim Adim Takip Etti, Hirsizlari Kiskivrak Yakaladi

Kayseri’de polis ekipleri tarafindan yapilan çalismalarda, çok sayida hirsizlik suçuna karistigi tespit edilen 5 süpheli yakalandi. Sahislarin hirsizlik yaptigi anlar güvenlik kameralarina anbean yansidi.

Polisler Adim Adim Takip Etti, Hirsizlari Kiskivrak Yakaladi
Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Talas Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri tarafindan Talas Yukari Mahalle bölgesinde çok sayida adreste meydana gelen insaattan hirsizlik olaylari ile ilgili çalisma baslatildi. Ekipler tarafindan yapilan kamera arastirmasi sonucunda olaylari gerçeklestiren aracin plakasi tespit edildi. Tespit edilen aracin içinde bulunan ve suç esyasini satin alan toplamda 5 süpheli, kimlikleri tespit edilerek yakalandi.

Yakalanan sahislardan M.A.’nin üzerinde yapilan aramada 9,17 gram uyusturucu madde ele geçirilirken, yapilan GBT sorgulamasinda Kayseri 10. Asliye Ceza Mahkemesince "uyusturucu ve uyarici madde kullanmak" suçundan arandigi tespit edildi. Ayrica F.D.’nin yapilan GBT sorgulamasinda Kayseri 3. Sulh Ceza Hakimligince "hirsizlik" suçundan arandigi da tespit edildi. Mahkemeye sevk edilen F.D. ve M.A., çikarildiklari mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Öte yandan sahislarin insaatlara girerek demirleri çaldigi görüntüler ve araçtan demiri indirdikleri görüntüler güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA