Manisa'daki Yanginin Kara Dumanlari Izmir'i Kapladi

Manisa’daki geri dönüsüm fabrikasinda çikan yanginin kara dumanlari Izmir’i kapladi. Gökyüzü dumanla kaplanirken vatandaslarin üzerine adeta kül yagdi. Izmir’i karabulutlar kaplamis durumda diyen 19 yasindaki Ege Yusuf Sari, “Izmir’in merkezindeyiz ama karabulutlari görüyoruz ve dumanin is kokusunu aliyoruz. Umarim yangin kisa sürede söndürülür” dedi.

Manisa'daki Yanginin Kara Dumanlari Izmir'i Kapladi


Manisa’nin Yunusemre ilçesindeki Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Tekeli Geri Dönüsüm Fabrikasi’nda çikan yangin yaklasik 5 saattir devam ederken çok sayida ekip yangini kontrol altina almak için havadan ve karadan müdahale gerçeklestiriyor. Yangindan dolayi yükselen kara dumanlar ise rüzgarin etkisiyle Izmir’e tasindi. Izmir’de gökyüzünü dumanlar kaplarken vatandaslarin üzerine ise adeta kül yagdi.

“Izmir’i kara dumanlar kaplamis durumda”

Arkadasiyla birlikte Konak’ta gezmekte olan ve dumanin etkisiyle is kokusu aldigini belirten Ege Yusuf Sari, “Su anda Manisa’da yangin var ve bizde Izmir’in göbegindeyiz. Izmir’i kara dumanlar kaplamis durumda. Zaten is kokusu geliyor ve her yerde kül var. Umarim en kisa sürede yangin söndürülür” dedi.

Konak’ta bulunan ve otururken üzerlerine kül tanesi geldigini aktaran 19 yasindaki Yunus Tokay, “Is kokusunu da aliyoruz. Yangin sanki birkaç sokak ötede gibi. Umarim yangin söndürülür” diye konustu.

Kaynak: İHA