Konya'daki Trafik Kazasindan Bir Aci Haber Daha

Konya’nin Beysehir ilçesinde bir ay önce meydana gelen trafik kazasi sonrasi bir aci haber daha geldi. Kazada agir yaralanan 19 yasindaki Mevlüt Agar hastanede verdigi yasam mücadelesini kaybetti.

Konya'daki Trafik Kazasindan Bir Aci Haber Daha


Kaza, 22 Mayis Pazartesi günü Beysehir-Isparta karayolunda meydana geldi. Emre Erdogan’in (21) kullandigi minibüs ile karsi yönden gelen Saban K. idaresindeki kamyonet Gölkasi Mahallesi yakinlarinda çarpisti. Kazada, her iki aracin sürücüsü ile minibüste yolcu olarak bulunan Mevlüt Agar, kamyonette bulunan sürücünün babasi Isa ve annesi Gülay Erdogan yaralandi. Yaralilar Beysehir Devlet Hastanesine kaldirildi. Agir yarali olanlardan Isa (46) ile esi Gülay Erdogan (45) hastanede yapilan müdahaleye ragmen kurtarilamadi. Ogullari Emre Erdogan ise sevk edildigi Konya’da 5 gün sonra hayatini kaybetti.

Öte yandan, kazada agir yaralanan minibüste bulunan Mevlüt Agar da tedavi gördügü Konya’daki hastanede hayata tutunamadi. Kazadan 1 ay sonra vefat eden 19 yasindaki Agar, dogum yeri olan Beysehir’in Karaali Mahallesi’nde bugün ikindi vakti kilinan namazin ardindan defnedildi. Kazada Agar’in da yasamini yitirmesiyle vefat edenlerin sayisi 4’e yükseldi.
Kaynak: İHA