Ekipler Her Yerde Kaybolan Yasli Kadini Ariyor

Sakarya’nin Karasu ilçesinde 3 gün önce kaybolan ve kendisinden haber alinamayan 70 yasindaki Huriye Is için ekipler seferber oldu.

Ekipler Her Yerde Kaybolan Yasli Kadini Ariyor
Karasu’nun Kizilcik Mahallesi Yukari Sokak mevkiindeki evinden 3 gün önce ayrilan ve bir daha kendisinden haber alinamayan 70 yasindaki Huriye Is için arama çalismasi baslatildi. Sabah saatlerinde Huriye Is’in yasadigi evin çevresinde AFAD Sakarya Il Müdürlügü’ne bagli ekipler genis çapli bir arama çalismasi gerçeklestirdi. Karasu Ilçe jandarma Komutanligi ekiplerinin de güvenlik önlemi aldigi arama çalismasinda AFAD ekiplerinin köpekleri de kullanildi.

Kaybolan kadinin komsusu Fadime Kurtulus, “Daha önce de gitti ve geldi. Bazen bir gün, bazen 3 gün gelmiyor. Ama sonradan kendi kendine dönüp geliyor. En son evinin bahçesindeydi. Kaybolmasin diye çapa isi verdik, elinde kazmayla oturuyordu. Sonra bir anda kayboldu" dedi.

Huriye Is’in ablasi Fehmiye Kurtulus ise "Kardesim her zaman gidiyordu. Göremiyorduk, duymuyorduk. Daha önce 4-5 kez gitti ama geri gelmisti. Bu sefer gidisinden 4 gün geçti hala ortada yok” diye konustu.

Kaynak: İHA