Antalya'da Havlularla Dans Edip Plaj Semsiyelerini Denize Atan Sahis Için Tel Örgüler Iki Katina Çikartildi

Antalya’da ücretsiz halk plajina gece saatlerinde giren ve elinde alkol sisesiyle havlulara sarilip dans ettikten sonra onlarca plaj semsiyesini denize atan sahis için belediye ekipleri tel örgülerinin yüksekligini iki katina çikardi.

Antalya'da Havlularla Dans Edip Plaj Semsiyelerini Denize Atan Sahis Için Tel Örgüler Iki Katina Çikartildi
Olay, gece saatlerinde Muratpasa Belediyesinin ilçede ücretsiz hizmete sundugu mavi bayrakli Konserve Koyu Halk Plaji’nda meydana geldi. Alinan bilgiye göre; plaja gelen kimligi belirsiz bir kisi önce havlu ile yüzünü kapatti. Ardindan ise güvenlik kamerasi önünde uzun süre dans etti. Alkollü oldugu tahmin edilen kisi, bunlarla da yetinmeyerek onlarca plaj semsiyelerini denize atti. Sahisin giderken güvenlik kamerasina yüzünü açarak göstermesi ise dikkatlerden kaçmadi. Olayi, sabah saatlerinde plaji hizmete açip temizlik yapan personel fark etti. Muratpasa Belediyesi bölgedeki güvenlik kameralarini incelemeye aldi.

Tel örgüler iki katina çikarildi

Belediye ekipleri, kapali olan plaja gece saatlerinde giren sahsin nereden girdigi ile ilgili yaptiklari çalismada yeri tespit etti. Ekipler, yaklasik 1,5 metre yükseklikteki tel örgülerinin yüksekligini iki katina çikardi.
Kaynak: İHA