SGM'de Orta Oyunu Ve Nasreddin Hoca Gösterileri Büyük Alkis Topladi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Sosyal Gelisim Merkezi Geleneksel Türk Tiyatrosu Atölyesi ögrencileri, orta oyunu ve Nasreddin Hoca gösterileriyle izleyicileri büyüledi. Tiyatro sanatçisi Seçkin Bayramoglu’nun yil boyunca egitimler sundugu ögrencilerin sahne performansi büyük alkis topladi.

SGM'de Orta Oyunu Ve Nasreddin Hoca Gösterileri Büyük Alkis Topladi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Sosyal Gelisim Merkezi Geleneksel Türk Tiyatrosu Atölyesi ögrencilerinin hazirladigi gösteri büyük bir coskuyla gerçeklesti. Tiyatro sanatçisi Seçkin Bayramoglu’nun yil boyunca egitimler sundugu ögrenciler, orta oyunu ve Nasreddin Hoca gösterileriyle izleyicileri büyüledi. Yaklasik 60 ögrencinin yer aldigi bitirme programinda aileler gurur dolu dakikalar yasadi.

Geleneksel Türk Tiyatrosu Atölyesi ögrencilerinin yil boyunca çalismalarinin bir ürünü olan gösteriler, 3 farkli seansta katilimcilarla bulustu. Geleneksel Türk tiyatrosunun önemli unsurlarini yansitan gösterilerde, ögrencilerin sahnedeki performanslari izleyicilerden büyük alkis topladi. Çocuklarin sadece akademik degil, ayni zamanda sosyal ve kültürel becerilerini de gelistirmelerine önem veren Büyüksehir Belediyesi, Sosyal Gelisim Merkezi bünyesinde Geleneksel Türk Tiyatrosu Atölyesi ile çocuklarin özgüvenlerini artirmalarina, öz kültürlerini tanimalarina ve sahne deneyimi kazanmalarina yardimci oluyor. SGM’de ki Geleneksel Türk Tiyatrosu Atölyesi Bitirme Programi da çocuklarin yeteneklerini sergilemelerine ve sahne deneyimi yasamalarina firsat tanidi.
Kaynak: İHA