Lapseki'de Aqua Park Projesinin Çalismalari Sürüyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçe Belediyesi tarafindan yaklasik 1 ay önce 1542 metrekare alanda yapimina baslanilan Aqua Park Projesinin çalismalari tüm hiziyla devam ediyor.

Lapseki'de Aqua Park Projesinin Çalismalari Sürüyor
Lapseki ilçesinde yaklasik 1 ay önce 1542 metrekare alanda Lapseki Belediyesi Aqua Park Projesi’nin temeli atilmisti. Projede, Aqua Park Alani 1021 metrekare ve restoran alani 521 metrekare olacak. Yetiskinler ve Çocuklar için 2 ayri havuzun olacagi projede 95 metrekare alana sahip çocuk havuzunda ahtapot kaydirak, 80 metrekare alana sahip yetiskin havuzunda 3 kaydirak yer alacak.

Lapseki Belediyesi Aqua Park Projesi’nin çalismalari ise tüm hiziyla devam ediyor. Konuyla ilgili olarak Lapseki Belediyesi sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada, “Belediye Baskanimiz Eyüp Yilmaz’in gelecegimizin teminati olan çocuklarimiza sözü ve müjdesi olan, aquapark projemizin çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyoruz ve en kisa süre de hizmete açacagiz. Kökez Mevkiinde 1542 m2 alanda yapimina baslanilan Aqua Park Projemizde; Aqua Park Alani 1021 m2 ve restoran alani 521 m2 Olup; yetiskinler ve çocuklar için 2 ayri Havuz Olacaktir. 95 m2 alana sahip çocuk havuzunda ahtapot kaydirak, 80 M2 alana sahip yetiskin havuzunda 3 Adet kaydirak olacaktir. Kisa zaman içerisinde tamamlanacak olan Aqua Park Projemiz, ilçemiz, vatandaslarimiz ve çocuklarimiz için hayirli ugurlu olsun” denildi.
Kaynak: İHA