Derin Donduruculu Dehsetin Zanlisi Tutuklandi

Izmir’in Bayrakli ilçesinde Türkmenistan uyruklu 3’ü kadin 4 kisiyi öldüren cinayet zanlisi Saparmurad Hallyev, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi mahkemece tutuklandi. Hallyev’e yardim ve yataklik yapmaktan gözaltina alinan ve adliyeye sevk edilen 3 kisi ise, adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Derin Donduruculu Dehsetin Zanlisi Tutuklandi


Bayrakli’daki bir evde, geçtigimiz pazar günü Türkmenistan uyruklu Gulkamar Hanymova, kizlari Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova ile Ruslan Kerimov adli erkege ait 4 kisinin parçalanmis halde derin dondurucuda cesetleri bulunmustu. Cinayetlerin ardindan Izmir Il Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, katil zanlisi Saparmurad Hallyev’i Çesme’de kiskivrak yakalamisti.

Cinayet zanlisi Saparmurad Hallyev ile birlikte, kendisine yardim ve yataklik yaptigi suçlamasiyla Afgan uyruklu H.G.H, Türkmenistan uyruklu H.P. ve Türk vatandasi M.A. gözaltina alindi. O süpheliler de Haliyev ile birlikte adliyeye sevk edildi. Katil, çikarildigi mahkemece tutuklanirken diger süpheliler adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA