Bolu'da Tavuk Döner Dükkaninda Yemek Yiyen 21 Kisi Zehirlendi

Bolu’da Izzet Baysal Caddesi üzerinde yeni açilan bir tavuk döner dükkaninda yemek yiyen 21 kisi bulanti, karin agrisi ve ishal sikayetleriyle hastaneye basvurdu.

Bolu'da Tavuk Döner Dükkaninda Yemek Yiyen 21 Kisi Zehirlendi
Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun en islek caddesi olan Izzet Baysal Caddesi’nde yeni açilan bir tavuk dönerci dükkaninda aksamüzeri saatlerinde yemek yiyen vatandaslar gece saatlerinde hastaneye basvurdu. Su ana kadar 21 kisi bulanti, karin agrisi ve ishal sikayetleriyle hastaneye geldi. Hastaneye basvuran kisilerin rahatsizliklari ayni oldugu tespit edildi. 11 kisi taburcu edilirken, 10 kisinin tedavisi sürüyor.

“Bizden baska da zehirlenenler hastanede vardi”

Bolu Izzet Baysal Devlet Hastanesi Köroglu Ünitesi Acil Servise basvuran ve tedavileri tamamlanan 3 kisi, restoranda yedikleri tavuk dönerden sonra karin agrisi ve mide bulantisi sikayeti üzerine hastaneye geldiklerini söyledi.

Arkadas gruplariyla Izzet Baysal Caddesi üzerinde yeni açilan bir tavuk döner dükkanina 5 arkadas gittiklerini ifade eden ve hastaneden taburcu olan yabanci uyruklu bir vatandas, “5 kisiydik, yemege gittik. 2 saat sonra karin agrisiyla hastaneye geldik. Tavuk dürüm yedik. Cadde üzerinde yeni açilan dükkanda yedik. Bizden baska da zehirlenenler hastanede vardi” dedi.

Bolu Il Saglik Müdürlügü ve Il Tarim ve Orman Müdürlügü ekipleri tarafindan dönerci dükkanindan incelenmek üzere laboratuvara gönderildi.
Kaynak: İHA