Yenimahalle'de Yaz Kurslari Için Kayitlar Basladi

Yenimahalle Belediyesi’nin YENIMEK yaz kursu kayitlari basladi.

Yenimahalle'de Yaz Kurslari Için Kayitlar Basladi
21 merkezdeki yaz kurslari için kayitlar 1-16 Haziran tarihleri arasinda kurs merkezlerinden yapilabilecek. Kayitlarin tamamlanmasinin ardindan 3 Temmuz Pazartesi günü egitime baslayacak olan vatandaslar, YENIMEK yaz kurslarinda el sanatlari, sanat ve tasarim, seramik ve cam teknolojisi, bilgisayar isletmenligi, fotograf çekimi, ilk yardim, taki tasarim, giyim-üretim teknolojisi, temel makyaj, kuaförlük, kurabiye ve pasta yapimi, etkili ve hizli konusma, satranç, gitar, baglama, keman gibi birçok bransta alaninda uzman ögretmenlerden egitim alacak.

Kurslarda egitim alan ilçe sakinlerinin aile bütçelerine katki yaptiklarini ve yeteneklerini kesfettiklerini dile getiren Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “YENIMEK ile gencinden yaslisina tüm ilçe sakinleri, kendini gelistirmek ve yetenegini kesfetmek için kurslarimiza geliyor. Ayrica kurslarimiza gelen vatandaslarimiz meslek ögrenirken yeni arkadasliklar kuruyor, komsuluk iliskilerini gelistiriyor. Ayni zamanda buradan ögrendiklerini uygulayarak ürettiklerini satan ve bu sayede aile bütçesine katki saglayan vatandaslarimiz var. Bunlar bizim için mutluluk ve gurur verici” dedi.

Yaz kurslarina kayit yaptirmak isteyen vatandaslar, 344 08 98 (6475 dahili) numarali telefondan detayli bilgiye ulasabilecek.
Kaynak: İHA