Salihli'de El Emegi Göz Nuru Eserler Görücüye Çikti

Manisa’nin Salihli ilçesinde “Hayat Boyu Ögrenme Haftasi” etkinlikleri çerçevesinde Sehit Ahmet Özsoy Halk Egitim Merkezi Müdürlügü kursiyerlerinin el emegi göz nuru eserleri vatandasin begenisine sunuldu.

Salihli'de El Emegi Göz Nuru Eserler Görücüye Çikti
Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu Sanat Galerisi’nde açilisi gerçeklestirilen sergide binden fazla eser yer aldi. Açilis kurdelesinin kesilmesinin ardindan Salihli Kaymakami Mehmet Kamil Saglam ve protokol üyeleri sergiyi gezip, çalismalari inceledi. Sergide emegi geçenlere tesekkürlerini ileten Kaymakam Saglam, “Kursiyerlerin el emegi göz nuru ile yapmis olduklari ürünleri inceledik ve her bir eserin üzerindeki zahmet ve özenli çalismayi yakindan gördük. Bu güzel serginin açilmasindaki katkilarindan dolayi Halk Egitim Merkezi çalisanlarimiza, usta ögreticilere ve kursiyerlerimize tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Sergi açilisina Kaymakam Mehmet Kamil Saglam ve esi Semra Saglam, Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Süreyya Karaoglu, Ilçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkiran, Ilçe Jandarma Komutan Vekili Basçavus Erdal Aksu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen, Sehit Ahmet Özsoy Halk Egitim Merkezi Müdürü Mehmet Gürbüz, kursiyerler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA