Mesleki Teknik Egitim Fuari'ni Ziyaret Eden Baskan Önsay Açiklamasi 'Piril Piril Bir Gençligimiz Var'

AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, "Görüldügü gibi piril piril gençlerimiz var. Bu gençlerimiz kendi branslarinda, sporda, sanatta ve pek çok üretim alaninda, teknolojide Kütahya’daki Mesleki Teknik Liseleri neler üretiyor? Bunu halkimiz görmeli" dedi.

Mesleki Teknik Egitim Fuari'ni Ziyaret Eden Baskan Önsay Açiklamasi 'Piril Piril Bir Gençligimiz Var'
Önsay, Kütahya Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan Zafer Meydani’nda düzenlenen Mesleki Teknik Egitim Fuari’ni ziyaret etti.

Ziyaret sonrasi IHA’ya konusan Baskan Önsay, "Milli Egitim Müdürlügümüz tarafindan düzenlenen Teknik Liselerinin tanitim stantlarindayiz. Daha önce bu tür faaliyetler Milli Egitim Müdürlügümüzün bahçesinde yapiliyordu. Zafer Meydaninda yapiliyor olmasi çok güzel. Çünkü halkimizla iç içe olmasi, halkimizin Kütahya’da 13 Meslek Lisesi oldugunu ve okullarda bu tür islerin yapildigini, ögrencilerimizin ürettigi, ugrastigi seyleri görüyor olmak çok önemli. Çünkü hakikaten gençler üzerinde oldukça kötü bir algi olusturuyor. Bunu bilhassa seçim döneminde gördük iste Z kusagi seklinde. Bunlarin hiçbir ise yaramayan, hiçbir seyle ilgilenmeyen birtakim insanlar olduguyla ilgili hakikaten yanlis bir algi var. Görüldügü gibi piril piril gençlerimiz var. Bu gençlerimiz kendi branslarinda, sporda, sanatta ve pek çok üretim alaninda, teknolojide Kütahya’daki Mesleki Teknik Liseleri neler üretiyor? Bunu halkimiz görmeli. Çünkü bu su açidan önemli. Hepimizin gelecege dair umutlarinin artmasi, bu ülkenin basarabilecekleri noktasinda kendimize güvenin artmasi çok önemli. Bu nedenle ben bu tür faaliyetlerin çok önemli olduguna inaniyorum ve tüm Kütahyalilarin gençlerin bu Meslek Liselerinde neler ürettigini, nelerle ugrastigini görmeleri açisindan burayi mutlaka ziyaret etmelerini istiyorum. Bizim önce kendimizi tanimamiz lazim. Ne yapiyoruz? Ne ediyoruz? Durumumuz nedir? Gençlerimiz ne durumdadir? Neyle ugrasiyor? Bunlari görmeliyiz. Burada çok önemli yapilmis çalismalar gördük. Gerek Milli Egitim Müdürümüze, gerek Meslek Lisesi Müdürlerimize, ögretmenlerimize tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA