Kazada Devrilen Hafif Ticari Araç Vatandas Tarafindan Böyle Düzeltildi

Sakarya’nin Erenler ilçesinde otomobil ile çarpisan hafif ticari araç yan yatti. 1 kisinin yaralandigi kazada, vatandaslarin el birligiyle imece usulü araci düzelttigi anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Kazada Devrilen Hafif Ticari Araç Vatandas Tarafindan Böyle Düzeltildi
Sehit Ilhan Aras Caddesi ve Baglar Caddesi kesisiminde bulunan kavsakta meydana gelen kazada, Onur Bodur idaresindeki 54 DT 011 plakali Fiat marka otomobil ile I.H.G. idaresindeki 54 RA 733 plakali hafif ticari araç çarpisti. Çarpismanin etkisiyle hafif ticari araç yan yatarken çevredeki vatandaslar, el birligiyle araci düzeltti. Meydana gelen kazada E.G. isimli kadin yaralanirken durumun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen saglik ekiplerince yapilan ilk müdahale sonrasinda yarali hastaneye kaldirilirken kazaya iliskin inceleme baslatildi. Kazaya karisan Onur Bodur ise olay anini anlatti. Bodur, “Ben Baglar Caddesi üzerinden geliyordum, karsi tarafa geçecektim. Sakarbaba Caddesi üzerinden de diger hafif ticari araç geliyordu. Kavsakta çarpistik. Diger araçtaki bir kadin yaralandi. Ambulansla hastaneye götürüldü, son durumunu bilmiyorum ama kanamali bir yarasi yoktu” dedi.

Kaynak: İHA