Istasyondaki Yilani Is Adami Böyle Yakaladi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde, yakit istasyonunun gider borusundan çikan yilani eliyle tutan is adamini görenler sasirdi.

Istasyondaki Yilani Is Adami Böyle Yakaladi
Olay, Organize Sanayi 1. Cadde üzerinde faaliyet gösteren yakit istasyonunda meydana geldi. Yakit istasyonu çalisanlari yagmur suyu gider borusunda yilan oldugunu fark ederek Inegöl itfaiyesinden yardim istediler. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yilani boru içinden aparatla tutarak çikardilar. O sirada olay yerine gelen lojistik ve nakliye firmasi sahibi ve Gelecek Partisi Ilçe Baskani Sedat Yavuz, aparatla yakalanan yilani, eliyle tutup aldi. Yavuz, yakaladigi yilani filenin içine koyup itfaiye ekiplerine teslim etti. Ekipler, yilani ormanlik alana saldi.

Olayi anlatan is adami Sedat Yavuz, "Biz burada çalisirken yan taraftan çalisma arkadasimiz gelip su tahliye borusunun içinde yilan oldugunu söyledi.

Itfaiyeye de haber vermisler. Itfaiyeci arkadaslar geldi belirli bir çalismadan sonra yilan disari çikti. Aparatla yilanin kafasindan tutmaya çalistilar ama sonuç olarak bu hayvan ekolojik dengeyi sagliyor. Su anda köylerde çok sikayet var bahçelerimizi fareler basti diye. Insanlarimiz biraz bilinçsizlikten biraz da korktuklarindan öldürmeye çalisiyorlar çok tehlikeli bir hayvanmis gibi ama aslinda ekolojik dengeyi saglayan bir hayvandir yilan. Olay yerine gittigim zaman yilani çikartmislardi. Ben de yilan o çubuklardan zarar görmesin diye güzel bir sekilde elimle tutup posete koydum. Sonrasinda dogaya salmak için götürdüler" dedi.

Kaynak: İHA