Denizli'de 13 Bin 443 Ögrenci LGS'de Ter Dökecek

DENIZLI – Denizli’de hafta sonu yapilacak olan Liselere Geçis Sistemi (LGS) sinavinda 13 bin 443 ögrencinin tek dökecegi bildirildi.

Denizli'de 13 Bin 443 Ögrenci LGS'de Ter Dökecek


Liselere Geçis Sistemi (LGS) çerçevesindeki merkezi sinav, 4 Haziran 2023 Pazar günü gerçeklestirilecek. Denizli genelinde 249 okuldaki bin 136 salonda 13 bin 443 ögrencinin katilacagi sinav, sözel ve sayisal olmak üzere iki oturum halinde uygulanacak.

LGS’ye girecek ögrencilere basarilar dileyen Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, “Ögrencilerimizin güvenli bir sekilde sinavlara katilmalari için, sinav yapilacak okullarimizda gerekli tedbirler alinmistir. Her türlü planlama yapilarak okullarimiz sinava hazir hâle getirilmistir.

Gelecegimizin teminati sevgili ögrencilerimiz, sinava büyük emekler vererek hazirlandilar. Hayatta verilen hiçbir emegin karsiliksiz kalmayacagina inaniyoruz. Derslerine sabirla ve inançla düzenli ve planli olarak çalisan ögrencilerimiz, sinavlardan en güzel neticeyi alacaklardir. Çocuklarimiz, hedeflerine ulasmak için emin adimlarla ilerledikçe basari da dogal bir süreç olarak kendiliginden gelecektir. Ögrencilerimizin yetismesinde büyük gayret gösteren degerli ögretmenlerimize ve fedakâr velilerimize tesekkür ediyorum. Liselere Geçis Sistemi çerçevesinde yapilacak olan sinavda ögrencilerimize üstün basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA