Çarsamba'da Elif Buse Dogan Ve Eypio Rüzgari Esecek

Samsun’un Çarsamba ilçesinde 24-25 Haziran tarihlerinde yapilacak "Geleneksel Yesilirmak Senlikleri"nde Elif Buse Dogan ve Eypio, sahneye çikacak.

Çarsamba'da Elif Buse Dogan Ve Eypio Rüzgari Esecek
Yesilirmak Senlikleri çerçevesinde 24 Haziran Cumartesi ünlü sarkici Elif Buse Dogan, 25 Haziran Pazar aksami rap müzigin sevilen ismi Eypio hayranlariyla bulusacak. Konserler 21.00’de Abdullah Pasa Meydani’nda gerçeklesecek. Senlikler kapsaminda 25 Haziran Pazar günü saat 12.00’de Yesilirmak Millet Bahçesi’nde Geleneksel Rahvan At Yarislari yapilacak.

“Tüm hemsehrilerimizi Geleneksel Yesilirmak Senliklerimize bekliyoruz”

Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Yesilirmak Senliklerimiz ile bu yil da vatandaslarimizla bulusuyoruz. Hemsehrilerimiz merakla senlik takvimimizi bekliyordu. Biz de açiklamak için oldukça heyecanliydik. Çarsambamiz genç ve dinamik bir kent. Biz kentimiz için çalisirken üretim, istihdam, egitim her alanda Çarsamba’mizda yeni yatirimlar kazandirma derdindeyiz. Ancak bunlari yaparken hemsehrilerimizin nefes alacagi, günlük hayatin stresinden uzaklasabilecegi kültür sanat faaliyetlerini gerçeklestirme gayesindeyiz. Bu yilda Geleneksel Yesilirmak Senliklerimiz ile hemsehrilerimizle bulusuyoruz. Sevilen isimler Elif Buse Dogan ve Eypio, Çarsambali hemsehrilerimizle bulusacak. Hep birlikte sarkilara eslik edecegiz. Geleneksel Rahvan At Yarislarimiz için de heyecanli bekleyisimiz sürüyor. Geçmis yillardaki gibi rekabet ve dostluk dolu bir yaris olacagina inaniyorum. Tüm hemsehrilerimizi Geleneksel Yesilirmak Senliklerimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA