YTP Genel Baskani Yilmaz Açiklamasi 'CHP Türkiye'nin Bir Numarali Sorunudur'

Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Baskani Ahmet Reyiz Yilmaz, "Muhalefeti bloke etmekle kalmayip ayni zamanda son seçimlerde muhalif siyaseti dizayn etme görevini de üzerine alan CHP, ülkede ciddi ve reel bir degisimin önündeki en büyük engeldir. CHP, Türkiye’nin bir numarali sorunudur" dedi.

YTP Genel Baskani Yilmaz Açiklamasi 'CHP Türkiye'nin Bir Numarali Sorunudur'
Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Baskani Ahmet Reyiz Yilmaz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin degisimin önündeki en büyük engel oldugunu ifade ederek, “Muhalefeti bloke etmekle kalmayip ayni zamanda son seçimlerde muhalif siyaseti dizayn etme görevini de üzerine alan CHP, ülkede ciddi ve reel bir degisimin önündeki en büyük engeldir. Halkin karsisinda deger bulacak siyasi isimler yerine degeri olmayan isimlere vekillik ve itibar dagitmak sureti ile vatandasin alternatif anlayislara yönelmesini engelleyen bu zihniyet degisimi bloke eden tam bir misyon üstlenerek çalismistir. CHP, Türkiye’nin bir numarali sorunudur” diye konustu.

“Ülke ve millet düsmanligina su tasiyan bir kisim sözde demokrat CHP tabani nerede” diyen Yilmaz, “Tek söylemleri sadece kendinden olmayanlari AK Partili ilan etmek olan, Türkiye’nin milli degerlerini yok sayarak sözde Atatürkçüyüz diyen ve sonra illegal yapilarla ülke ve millet düsmanligina su tasiyan bir kisim sözde demokrat CHP tabani nerede? Her firsatta sokaga dökülen bu CHP tabani mevzu kendi içinde degisim olunca genel merkezi önünden dahi geçmeyen bu insanlar nerede? Iktidari elestirmekten baska bir isi olmayan bu vatanperverler Kemal Kiliçdaroglu ve ekibi tarafindan isgal edilen Atatürk CHP’si için tek söz dahi etmeyerek parti politikalarini da onaylamaktadir. Bu sözde demokrasi havarisi ne zaman mirildanacak ne zaman istifa diye sözde Atatürk’ün partisi önüne gideceklerdir. Dogrusu kendi içinde degisimi beceremeyen bu anlayis yüzünden hem Atatürkçü hem de güncel muhalefet yapilanmasi harap olmaktadir. Her birimiz genel baskaniz diyen CHP tabani aday çikarmaya gelince bir genel baskan, bir Cumhurbaskani adayi bulamayacak kazadan da aci bir performans sergilemektedir. Siyaseti AK Parti düsmanligi zanneden bu anlayis bu hali ile maalesef ülkenin önünde siyaseten en büyük engel olarak durmaya devam etmektedir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA