Insaatçilar Arasinda Sopali Kavga Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali

Aydin’in Kusadasi ilçesinde insaat isçileri, daha önceden is aldigi patronlarina sopa ve saksilarla saldirdi. Polis olaylara müdahale ederken 1’i agir 5 kisi yaralandi, olayla ilgili 6 kisi de gözaltina alindi.

Insaatçilar Arasinda Sopali Kavga Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali
Olay, Türkmen Mahallesi’nde bulunan bir insaatta saat 16.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kalip ustasi I.O., daha önceden is verdigi duvarci ustalari ile arasinda alacak verecek meselesi oldugu ileri sürüldü. Yaklasik 7-8 kisilik grup, Türkmen Mahallesi’nde patronlarinin çalistigi insaata gelerek iddiaya göre alacaklarini istedi. Aralarindaki sözlü tartisma kisa süre içerisinde kavgaya dönüstü. Kalip ustasi I.O.’nun da insaatta çalisan arkadaslari kavgaya dahil oldu. Taslarla, sopalarla hatta çevrede bulunan saksilarla birbirine giren sahislar polisin gelmesiyle kaçmaya basladi.

Olaya müdahale eden Kusadasi Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Devriye Ekipler Amirligine bagli polisler kaçan zanlilari bir bir yakaladi. Olay yerine gelen ambulansla agir yaralanan I.O., Kusadasi Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Çesitli yerlerinden hafif sekilde yaralanan 4 kisi de ayakta tedavi edildi. Olayla ilgili 6 kisinin de gözaltina alindigi ögrenilirken, sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA