Depremzedeler Için Düzenlenecek Kick Boks Turnuvasinin Tanitim Toplantisi Yapildi

Depremzedelere destek için Loca Fight Clup Kick Boks Turnuvasi yarin Istanbul’da düzenlenecek. Müsabaka öncesinde kiyasiya mücadele edecek sporcular, tanitim toplantisinda rakipleriyle yüz yüze gelerek objektiflere poz verdi.

Depremzedeler Için Düzenlenecek Kick Boks Turnuvasinin Tanitim Toplantisi Yapildi
Bu yil 39. düzenlenen ve 120 farkli ülkeden canli yayinlanacak olan Loca Fight Club Kick Boks Turnuvasi, Kürsat Sahin organizasyonu ile yarin saat 21.00’da Volkswagen Arena’da gerçeklesecek. Toplam 8 maçta 16 sporcunun mücadelesinde, geceden elde edilen tüm gelir depremzedelere bagislanacak. Depremzedelerin ücretsiz katilim gösterebilecegi turnuvada sporcular kiyasiya mücadeleden önce tanitim toplantisinda bir araya geldi. Yüz yüze gelen sporcular birbirlerine nasil kazanacaklarini anlatti. Dövüs sporu tutkunlarinin heyecanla izleyecegi turnuvanin ilk maçi Ali Reza Ghanbari ve Ali Göktürk Benli arasinda gerçeklesecek. Organizasyonun devaminda Nikos Tzotzos ve Fatih Erman birbirleri ile mücadele ederken üçüncü maç Iranli Zahra Ghahremani ile Müge Degirmenci arasinda yapilacak. Maç heyecanina kisa bir ara olarak Ilyas Yalçintas konseriyle izleyiciler keyifli vakit geçirecek. Organiazsyon akisinda geri kalan maçla devam edecek ve dünya sampiyonlari Adem Bozkurt ile Behram Recepzade kemer maçlari için ringe çikacak.

Organizatör Kürsat Sahin: "Depremzede kardeslerimizle düzenliyoruz"

Depremzedeler için organizasyonu düzenlediklerine deginen Organizatör Kürsat Sahin, "Biz de depremzede kardeslerimiz için bir seyler yapalim dedik. Bizim isimiz spor organizatörlügü, dünya çapinda isler yapiyoruz kick boks adina. En son Azerbaycan, Bakü’de yaptik. Bunu da depremzede kardeslerimizle düzenliyoruz. Burada bir kemer maçimiz var. Behram, Azerbaycanli kendisi agir sikletin dünya sampiyonu kardesimiz. O da burada kemer maçi yapiyor. Kendisi deprem aninda Amerika’daydi, depremzedeler için ne yapabilirim dedi? O da bize katildi sag olsun. Yarin 8 maçimiz var. 7 ülkeden, 8 sporcu var. Azerbaycan, iki tane Iran’dan, Ingiltere, Hollanda, Almanya, Fransa ve Yunanistan’dan sporcularimiz var" ifadelerini kullandi.

Behram Recepzade: "Iki devlet tek milletiz sonuçta"

Altin kemer için yarisacak Behram Recepzade, "Depremzedeler için burada güzel bir maç yapacagiz. Onlara destek olmak istiyoruz. Biz Azerbaycanlilar, canla, basla ve bütün gönlümüzle burada olmaya haziriz. Iki devlet tek milletiz sonuçta. Kürsat Hocamizla beraber el ele verip, güzel maçlar yapip, kazancimizi depremzedelere vermek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA