Ali Kinik Açiklamasi 'Melek Mosso Zavalli Kizcagiz'

Sanatçi Ali Kinik, bir ödül töreninde yaptigi "özgürlük" adi altindaki konusmasiyla gündeme gelen sanatçi Melek Mosso’ya "Zavalli kizcagiz" dedi. Ali Kinik, geçen hafta Mosso’ya gönderme yaptigi "Bu ülkede sanatçinin özgür olmadigi hangi alan var?" sözleri sonrasi tepkilerini Amasya’da sahne aldigi konserde de sürdürdü.

Ali Kinik Açiklamasi 'Melek Mosso Zavalli Kizcagiz'


Yavuz Selim Meydani’nda binlerce vatandasin katildigi konserde milli ve manevi degerlerin önemine vurgu yapip Melek Mosso ile ilgili sözler sarf eden Ali Kinik, “Bu bir sistem. O zavalli kizcagiza demisler ki, ‘Elinize LGBT bayragi alir sallarsaniz, 13-15 yasindaki Türk çocuklarina ahlaksizligi ögütlerseniz, istediginiz yerinizi açin, istediginiz seyleri söyleyin derseniz, siz konserlere gidersiniz, siz meshur olursunuz.’ O zavalli kizcagiz da bunu uygulayanlardan biri” diye konustu.

12-22 Haziran Uluslararasi Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde Amasya Belediyesinin düzenledigi konserde sevilen eserlerini seslendiren Ali Kinik, vatandaslarla birlikte söyledigi Izmir marsiyla konserini tamamladi.

Konserin sonunda Amasya Belediye Baskani Dr. Bayram Çelik ve MHP Il Baskani Suayip Ak, sevilen sanatçiya günün anisina hediyeler verdi.
Kaynak: İHA