Yenisehir'de Babalar Günü Çesitli Etkinliklerle Kutlandi

Diyarbakir’da Yenisehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü, Babalar Günü dolayisiyla 65 yas ve üzerindeki vatandaslara yönelik olarak çesitli kurumlarinda etkinlikler düzenledi.

Yenisehir'de Babalar Günü Çesitli Etkinliklerle Kutlandi
Yenisehir Belediyesi’ne bagli Kooperatifler Mahallesi ve Aziziye Mahallesi’nde bulunan Ikinci Bahar Millet Kiraathaneleri ile Fabrika Mahallesi’nde bulunan Çocuk Yasam Parki’nda düzenlenen Babalar Günü etkinliklerine çok sayida vatandas katildi.

Varliklariyla ve kültürel birikimleriyle güven, sevgi ve güç veren koca çinarlarin Babalar Günü’nü kutladiklarini belirten Yenisehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdür Vekili Yasemin Ensari, "Yenisehir Belediyemize bagli Ikinci Bahar Millet Kiraathanemizde Yenisehir ilçemizde ikamet eden 65 yas ve üzeri yaslilarimizin sosyallesebilmeleri; etkinliklerimiz ve kurslarimizla nitelikli vakit geçirebilmeleri; sosyal, fiziksel ve zihinsel sagliklarinin korunabilmesi amaciyla çesitli ücretsiz hizmetler vermekteyiz. Kiraathanelerimizde ayrica vatandaslarimiza yönelik olarak hobi atölyeleri açiyor, farkli uzmanlik alanlarinda seminerler düzenliyor. Sehir içi ve sehir disina kültürel gezilere çikariyoruz. Bu özel günde de Ikinci Bahar Millet Kiraathanelerimizdeki yaslilarimiza büyük hassasiyetle yaklasan Yenisehir Kaymakami ve Belediye Baskan Vekilimiz Murat Besikci’yi de referans alarak, üç kurumumuzda da ayni anda yaklasik 350 vatandasimizin katilimiyla Babalar Günü etkinlikleri düzenledik. Bu vesileyle basta vefat etmis babalarimizi da rahmetle anarak; varliklariyla ve kültürel birikimleriyle bizlere güven, sevgi ve güç veren koca çinarlarimizin Babalar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

Ikinci Bahar’da faaliyetlerini yürüten Koca Çinarlar Korosu’nun seslendirdigi türkülerle eglenceli vakit geçiren 65 yas ve üzerindeki vatandaslar ile Çocuk Yasam Parki Kütüphanesi’nde egitim gören ögrencilerin ebeveynlerine etkinlikler sonunda çesitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA