Yaz Boyunca Eglence, Çocuklarin Ayagina Gidiyor

Kocaeli’nin Darica ilçesinde eglenceyi mahallelerde çocuklarin ayagina götürmek için “Mahallemde Senlik Var” etkinligi düzenleniyor. Her mahallede sahnelenen çocuk tiyatrosu ve çesitli gösteriler ile Daricalilar eglenceli bir yaz geçirirken Belediye Baskani Muzaffer Biyik da minikleri yalniz birakmadi.

Yaz Boyunca Eglence, Çocuklarin Ayagina Gidiyor
Kocaeli’nin Darica ilçesinde geçtigimiz yil büyük ilgi gören ‘Mahallemde Senlik Var’ etkinlikleri bu yil yeniden düzenliyor. Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik’in talimatiyla her mahallede sokak tiyatrolari sahneleniyor. Darica Belediyesi Iskoliye Sanat Akademisi’nde egitim veren uzman egitmenlerin sahneledigi çocuk tiyatrolari ve çesitli gösteriler ile Daricalilarin çocuklariyla birlikte eglenceli bir yaz geçirmeleri hedefleniyor.

Baskan Biyik çocuklari yalniz birakmiyor

Eglencenin herkesin hakki oldugunu ve “Mahallemde Senlik Var” adi altinda her mahalleyi ziyaret edeceklerini ifade eden Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, “’Mahallemde Senlik Var’ adi altinda çocuklarimiza yönelik eglenceli bir program hazirladik. Vatandaslarimizin yaz tatillerini aileleri ve çocuklariyla daha güzel geçirmelerine katki sunmak için Iskoliye Sanat Akademisi bünyesinde egitim veren uzman kadromuzla mahallelere konuk olacagiz ve çocuklarimizla bulusacagiz. Amacimiz ailelerimiz ve çocuklarimiza eglenceli anlar yasatmak. Gelecegimizin teminati kiymetli yavrularimizin yüzünde bir tebessüm olusturabiliyorsak ne mutlu bize” diye konustu.

Kaynak: İHA