Velilerin AYT Heyecanina Baskan Çiftçi De Ortak Oldu

Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, bugün Alan Yeterlilik Sinavi’nda (AYT) ter döken ögrencilerin, okul önlerinde bekleyen ailelerinin heyecanina ortak oldu.

Velilerin AYT Heyecanina Baskan Çiftçi De Ortak Oldu
Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, çocuklari sinavdayken okul önünde bekleyen aileleri yalniz birakmadi. Çayirova’da üniversite sinavi yapilan 19 okul önünde ikram çadirlari kuruldu. Çadirlardan ögrencilere su, kek ve meyve suyu; çocuklari sinavdayken bekleyen velilere ise çay, su, meyve suyu ile kek gibi ikramlar verilirken, ilçe sakinleri bu hizmetten oldukça memnun olduklarini dile getirdi. Sinavin ikinci oturumu olan AYT sirasinda ögrencilerini bekleyen velileri ziyaret eden Baskan Çiftçi, velilerle bir süre sohbet etti.

“Onlar için ne yapsak azdir”

Veliler, Çayirova Belediyesi’nin bir gelenek haline getirdigi sinav sirasindaki ikram çadirlari uygulamasindan çok memnun olduklarini dile getirirken, Baskan Çiftçi’ye çok tesekkür etti. Çiftçi ise, “Gençlerimiz için bugüne kadar tüm imkanlarimizi seferber ettik. Onlar için ne yapsak azdir. Onlarin bu gelecek heyecani yasadigi günlerde de onlari bekleyen, onlari yetistiren velilerimizin daha rahat etmesi için elimizden geleni yapiyoruz. Insallah, tüm çocuklarimiz hedeflerine ve hayallerine ulasir. Hepsine basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA