Usak'in Eglenceli Sözlügüm Projesine Ödül

Usakli ilkokul ögrencilerin kendi elleriyle yapis oldugu ve deprem bölgesindeki ögrencilere gönderdikleri Ingilizce sözlükler, Egitimde Iyi Örnekler Finali’nde 322 proje arasinda ödül aldi.

Usak'in Eglenceli Sözlügüm Projesine Ödül
Usak’ta Mehmetçik Ilk Okulu iki, üç ve dördüncü sinif ögrencileri tarafindan Ingilizce ögretmeni Derya Ebru Keles yapilan My Funny Dictionary (Eglenceli Sözlügüm) Projesi, Usak Valiligi himayelerinde Il Milli Egitim Müdürlügünce koordine edilen IZ-GE (Egitim Ögretim Süreçlerini Izleme ve Gelistirme) Projesi kapsaminda bu yil 7.’si düzenlenen Egitimde Iyi Örnekler Finali’nde 322 proje içerisinden ödül aldi. UTSO Konferans Salonunda düzenlenen ödül töreninde Sosyal, Kültürel ve Sanatsal Çalismalar kategorisinde yer alan projenin ödülü, proje koordinatörü Mehmetçik Ilkokulu Ingilizce Ögretmeni Derya Ebru Keles’e Vali Yardimcisi Vekili ve Ulubey Kaymakami Ismail Erdogan tarafindan verildi.

Eglenceli Sözlügüm Projesi kapsaminda Mehmetçik Ilkokulu 2-C, 3-E ve 4-C siniflari ögrencileri tarafindan el yapimi olarak hazirlanan sözlükler deprem bölgesinde belirlenen okulda egitim gören arkadaslarina moral vermek amaciyla gönderilmisti.
Kaynak: İHA