Istanbul Emniyetinden Babalar Günü'ne Özel Anlamli Video

Istanbul Il Emniyet Müdürlügü, Babalar Günü’ne özel ‘destan’ temali video hazirladi, basta sehit ve gazi babalari olmak üzere Türkiye’deki tüm babalarin ‘Babalar Günü’ kutlandi.

Istanbul Emniyet Müdürlügü Medya-Halkla Iliskiler ve Protokol Sube Müdürlügü tarafindan hazirlanan ve emniyetin resmî sosyal medya hesaplarindan da paylasilan ‘Aile’ ve ‘Destan’ temali görüntüler; FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da hain darbe girisimine Istanbul Polisinin kahramanca direnis gösterdigi sehrin kilit noktalarindan 15 Temmuz Sehitler Köprüsü’nde (Bogaziçi Köprüsü) gece nöbet tutan bir Özel Harekat Polisi ile basliyor.

Paylasilan videonun en dikkat çekici sahnesi, polis çocuklarinin, gecesini gündüzüne katarak kahramanca görev yapan babalarina duyduklari özlemi yansitirken, klipte gerçek polis ve ailesi rol aliyor. Emniyet mensubu ve esi ile kizinin rol aldigi görüntülerde, sehrin simgelerinden köprüde gece nöbet tutan bir Özel Harekat Polisinin cep telefonu çaliyor. Esi tarafindan arka arkaya aranan emniyet mensubu, nöbeti bir baska arkadasina devredip telefonu açinca, onun sesini duymadan uyumayan kizina “Ne destanlar yazilir, memleket sevdasina!” sözleriyle sesleniyor. Duygusal klipteki video, nöbet sonunda evine dönen polisin uyuyan kizini öpmesi ile son bulurken, görsellerin bitiminde “Basta sehit ve gazi babalarimiz olmak üzere tüm çocuklarin kahramani babalarin Babalar Günü kutlu olsun” notu düsülüyor. Medya Halkla Iliskiler ve Protokol Sube Müdürlügü tarafindan hazirlanan video büyük begeni toplarken, sehit polisler ve evlatlarinin da unutulmadigi gözlendi.
Kaynak: İHA