Fidyekizik Aile Sagligi Merkezi Yükseliyor

Yildirim Belediyesi, Saglik Bakanligi ve hayirsever katkisiyla Fidyekizik Mahallesi’ne kazandiracagi aile sagligi merkezi insaati devam ediyor.

Fidyekizik Aile Sagligi Merkezi Yükseliyor
Yildirim Belediyesi, hayatin birçok alaninda oldugu gibi, saglik alaninda da yerel yönetim, merkezi yönetim ve hayirsever isbirligi ile önemli yatirimlari Yildirim’a kazandirmaya devam ediyor. Bu çerçevede geçtigimiz günlerde imzlanan protokol sonrasinda baslayan aile sagligi merkezi insaati yüzde 35 oraninda tamamlandi. Çok fonksiyonlu olarak 420 metrekare alan üzerine iki katli olarak insa edilen merkezin zemin katinda muhtarligin yani sira muayene odasi, laboratuvar bulunurken, 1. Katinda ise emzirme odasi, gebe izleme ve üreme sagligi birimi, egitim ve toplanti salonu ve muayene odasi gibi birimler yer alacak.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Sehrimize hizmet için merkezi yönetim, sivil toplum kuruluslari ve Yildirimlilarla ile uyum ve is birligi içerisinde önemli yatirimlari ilçemize kazandirdik. Bu vizyonumuz çerçevesinde Fidyekizik Mahallesi’ne hayirsever Nurten Gültekin Oguz’un yapacagi katki ile modern bir aile sagligi merkezi kazandiriyoruz. Bu vesileyle basta Oguz ailesi olmak üzere tüm hayirseverlerimize hemserilerim adina tesekkür ediyorum. Merkezi hükümetimiz, yerle yönetim olarak bizler, sivil toplum kuruluslarimiz ve insanlarimizla birlikte daha güçlü, daha yasanabilir Yildirim’i Bursa’yi Türkiye’yi insa etmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA