Yaslilarin Bayram Bakimi Büyüksehir'den

Her Bayram öncesi yatalak ve ihtiyaç sahibi vatandaslara ücretsiz tiras hizmeti veren Mugla Büyüksehir Belediyesi bu hizmetine devam ediyor.

Yaslilarin Bayram Bakimi Büyüksehir'den
Saglik alaninda Mugla’ya birçok yenilik kazandiran ve vatandaslarin yaninda olmaya devam Mugla Büyüksehir Belediyesi yaklasan Kurban Bayrami nedeniyle ihtiyaç sahipleri vatandaslarin bayram tirasini yapiyor.

Evde bakim ve bayram tirasindan çok memnun kaldiklarini söyleyen Özgül Bulut “ Babam felç geçirdi ve 1 yildir yatalak. Bir komsumuz Büyüksehir Belediyesinin evde bakim hizmeti verdigini söyledi.

Müracaat ettik ve 1 yildir bu hizmeti aliyoruz. Babamin her türlü bakimini yapiyorlar. Bayram tirasi için telefon açmistik. Geldiler saç ve sakal tirasi yaptilar. Tirnaklarini dahi kestiler. Büyüksehir Belediyemize bu hizmetinden dolayi çok tesekkür ederiz” dedi.

Babasinin yatalak oldugunu evden çikamadigi için eve berber çagirdiklarini ancak berberlerin gelmedigini söyleyen, Nurel Ilhan “Babam rahatsizligi dolayisiyla evden disari çikamiyor. Bu güne kadar kaç defa eve berber çagirdik. Ama hiç birisi gelmedi. Büyüksehir Belediyesini aradik evde bakim hizmetinden faydalanmak istedigimizi söyledik. Hem babam için hem de bizim için çok iyi oldu. Simdi de bayram tirasi için geldiler. Babamda bundan çok mutlu oldu. Mugla Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Dr. Osman Gürün’e ve belediye çalisanlarina bu hizmetlerinden dolayi kutluyorum. Hepsinin bayramlarini simdiden kutluyorum” dedi.

Evde bakim hizmetlerinden faydalanan Gülsen Kalay “ esim traktör kazasi geçirdi. Belden asagisi tutmuyor. Çocuklarim Büyüksehir Belediyesinin evde bakim hizmetinin oldugunu söyledi.

Müracaatta bulunduk. Ekipler düzenli olarak gelip hizmet veriyor. Hastaneye gidecegimiz zaman gelip götürüyorlar. Kendisi tiras olamiyor. Ekipler bu gün geldi bayram tirasini yapti. Belediyemizin bu hizmetinden çok memnunuz” dedi.

Kaynak: İHA