Sinav Saatini Kaçiran Aday Güvenlik Görevlisine Bela Okudu

Karabük’te Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) girmek için gelen adaylardan biri sinav salonuna giris saatini kaçirdigi gerekçesiyle üniversite içerisine almayan güvenlik görevlisine "Allah belani versin" diyerek uzaklasti.

Sinav Saatini Kaçiran Aday Güvenlik Görevlisine Bela Okudu
Ölçme, Seçme ve Yerlestirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen 2023 yili YKS’nin ilk oturumu TYT, ülke genelinde oldugu gibi Karabük’te de saat 10.15’de basladi.

Saatler öncesinden sinava girecegi Karabük Üniversitesine gelen adaylar dolayisiyla araç yogunlugu yasandi. Sinava girecekleri Karabük Üniversitesine (KBÜ) gelen ögrenciler, güvenlik görevlileri tarafindan kimlik ve sinav belgelerinin yanlarinda olmasi konusunda uyarildi.

Sinava girilecek salonlari uzakta olan adaylar ring araçlariyla tasindi. Sinava yetismekte zorlanan bir adayi ise polis ekipleri araçlariyla yetistirdi.

Geçen yillara göre geç kalma manzaralarinin azaldigi görülürken, motosikleti ile gelen bir aday, sinav saati geçtigi gerekçesiyle üniversitesi içerisine alinmayinca tartistigi güvenlik görevlisine "Allah belani versin" diyerek uzaklasti.
Kaynak: İHA