Olgunlardan Gençleri Kiskandiracak Performans

Nilüfer Belediyesi’nin, 55 yas ve üstü bireylerin sosyal yasamda aktif bir sekilde yer almasina yönelik hizmet veren ve farkli sanat alanlarinda atölyelerin gerçeklestirildigi Altinsehir Olgun Gençlik Merkezi katilimcilari, dönemi hazirladiklari gösteri ve sergiyle tamamladi.

Olgunlardan Gençleri Kiskandiracak Performans
Nilüfer Belediyesi’nin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde 55 yas ve üstü bireylere hizmet veren Altinsehir Olgun Gençlik Merkezi, verimli bir dönemin daha sonuna geldi.

2016 yilindan bu yana olgun gençlerin ugrak mekâni hale gelen Altinsehir Olgun Gençlik Merkezi’nde üyeler bir yandan yeni dostluklar kurarak sosyallesiyor diger bir yandan da sanatin birçok alaninda atölyelere katilarak kendini gelistirme firsati buluyor. 1745 üye sayisina ulasan merkezdeki atölyelere bu yil 460 olgun genç katildi.

Egitmenler esliginde baglamadan tango ve bachataya, resimden ahsap boyamaya, Ingilizceden felsefeye kadar 17 farkli alanda gerçeklestirilen egitimlere katilan kursiyerler, zamanlarini verimli bir sekilde geçirdi. Olgun gençler, yaklasik bir yil süren egitimlerde ögrendiklerini, dönem sonu etkinliginde sergiledi.

Altinsehir Olgun Gençlik Merkezi bahçesinde gerçeklesen dönem sonu etkinligine Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Emrah Aslan ile Altinsehir Olgun Gençlik Merkezi üyeleri katildi.

Etkinlikte konusan Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer, "Altinsehir Olgun Gençlik Merkezi, sizlerin katilimiyla dev bir aileye dönüstü. Katilimcilar, en degerli zamanlarini en dogru sekilde burada degerlendirdiler. Atölye egitmenlerimize, tesisimize deger katan sizlere tesekkür ediyorum" dedi.

Özer, Altinsehir Gençlik Merkezi’nin atölye egitmenlerine belge vererek tesekkür etti.

Konusmalarin ardindan etkinlikler, baglama atölyesinin performansiyla basladi.

"Divane Asik Gibi" ve "Dere Geliyor Dere" türkülerini baglamalariyla çalan kursiyerlere, izleyenler de sesiyle eslik etti. Ardindan sahneye çikan tango, bachata ve halk danslari atölyesinin katilimcilari da, dans gösterisiyle adeta gençlere tas çikartti. Zeybek ile Mardin yöresine ait “Reyhani” oyununu da sergileyen olgun gençler, izleyenlerden alkis alirken, Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrasi da hareketli müzikleriyle katilimcilari costurdu.

Eglencenin eksik olmadigi günün sonunda, el sanatlari atölyesinin birbirinden özel çalismalarinin yer aldigi sergi açildi. Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer, sergi alanini gezerek, çalismalari ilgiyle inceledi.
Kaynak: İHA