Ögrencilerin Yaptigi Baskilara Dünyanin En Büyük Exlibris Müzesinden Davet

Kastamonu’nun Tasköprü ilçesinde lise ögrencileri tarafindan yapilan 35 adet özgün baski teknigi olan ekslibris uygulamalari, Exlibris Meseum da sergilenmek üzere Istanbul’a davet edildi.

Ögrencilerin Yaptigi Baskilara Dünyanin En Büyük Exlibris Müzesinden Davet
Kastamonu’nun Tasköprü ilçesinde Anadolu Lisesi 11. sinif ögrencilerinin 35 adet özgün baski teknigi olan ekslibris uygulamasi, alaninda dünyanin en büyük müzesi olarak kabul edilen Exlibris Meseum’a kabul gördü.

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Tasköprü Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Ögretmeni Hasan Baris Çiçek, “Çalismalarimiz Istanbul yolculugunda. Tasköprü Anadolu Lisesi 11. sinif ögrencilerimin hazirlamis oldugu 35 adet özgün baski resim teknikleri ekslibris uygulamalarimizin, dünyanin en büyügü olan Exlibris Museum’a kabul edilmesinin mutlulugu içerisindeyiz. Bilgilerini, ilgilerini, desteklerini esirgemeyen Prof. Dr. Hasip Pektas hocamiza, Il Milli Egitim Müdürümüz Cengiz Bahçacioglu’na, Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Mehmet Kapucuoglu’na, Okul Müdürümüz Halil Turgay Çinar ve tüm ögrencilerimize tesekkürlerimi sunarim” dedi.

Kaynak: İHA