Mosso Konserinden Sonra AK Partili Belediye Baskani Istifa Ettigini Duyurdu

Melek Mosso Konseri sonrasindan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel’den ilk açiklama geldi. Yüksel, “Cumhurbaskanimizin, büyük ve güçlü Türkiye hedefi ile ortaya koydugu “Türkiye Yüzyili” vizyonunda, daha fazla ülkemin gündemini mesgul etmemek adina, onurla hizmet ettigim Süleymanpasa Belediye Baskanligi görevimden feragat ettigimin bilinmesini isterim” ifadelerini kullandi.

Mosso Konserinden Sonra AK Partili Belediye Baskani Istifa Ettigini Duyurdu
Süleymanpasa Belediyesi tarafindan düzenlen Kiraz Festivalinde Melek Mosso konseri çesitli tepkilere neden olmustu. Gelen yogun tepkiler üzerine Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, istifa ettigini duyurdu.

Yüksel açiklamasinda, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle, AK Parti Tekirdag teskilatlarinda 2009 yilindan bu yana hiç ara vermeden; ilçe baskan yardimciligi, il baskan yardimciligi, ilçe baskanligi ve il baskanligi görevlerinde bulunduktan sonra 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Süleymanpasa Belediye Baskan Adayi olarak gösterildim. Degerli yol arkadaslarimizla beraber verdigimiz üstün gayretle, kiymetli hemsehrilerimizin teveccühünü alarak güzel ilçemiz Süleymanpasa Belediye Baskanligi görevini üstlendim. Göreve basladigim andan itibaren; çalisma arkadaslarimla birlikte gece-gündüz demeden, "Halka Hizmet, Hakk’a Hizmet" anlayisiyla tüm vatandaslarimizin sahitliginde, serefim, haysiyetim ve onurumla Süleymanpasa’miza hizmet ettim. Bizler, Cumhurbaskanimizin liderliginde, devletimize ve milletimize hizmet etmek için gerektiginde mevcudiyetini dahi feda etmeyi göze alarak yola çikmis insanlariz. Bu yolda, birlikte mücadele etmekten onur duydugum dava arkadaslarimi üzmek ya da kirmak asla aklimdan geçmemistir. Bu nedenle kendilerinden tekrar helallik istiyorum. Konserde sanatçinin özür dilemesi sonrasinda anlik olarak yasananlarin, teskilatlarimizin hassasiyetlerine dokunmus olmasi dolayisiyla, canimdan aziz bildigim milletimden özür dileyerek; Cumhurbaskanimizin, büyük ve güçlü Türkiye hedefi ile ortaya koydugu ’Türkiye Yüzyili’ vizyonunda, daha fazla ülkemin gündemini mesgul etmemek adina, onurla hizmet ettigim Süleymanpasa Belediye Baskanligi görevimden feragat ettigimin bilinmesini isterim. Esas olan Cumhurbaskanimizin liderliginde devlete ve millete sadakatle hizmet etmek, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yasamaktir".
Kaynak: İHA