Mehmet Çevik Konuklari Ile Doyasiya Eglendirdi

Ünlü oyuncular Mehmet Çevik’e vokal yapti

Mehmet Çevik Konuklari Ile Doyasiya Eglendirdi
-Mehmet’in ünlü konuklari

Dün gece Bursa’da sahne alan Mehmet Çevik’in ünlü konuklari vardi. Bursa’da çekimlerine baslanan ‘Dügün Savasi’ filminin ünlü oyunculari Ersin Korkut, Durul Bazan, Haci Ahmet Ak ve Hakan Bulut Çevik’in sarkilariyla eglendi.

Son dönemlerde Serdar Ortaç’in dillere pelesenk olan sarkisi ‘Bilsem ki’ sarkisini düet yaparak adindan sikça söz ettiren Bursa’nin önde gelen ismi Mehmet Çevik, Gagalini sahnesinde Bursali dinleyicilerini sarkilariyla costurdu. Kendisini dinlemeye gelenler arasinda yakin zamanda Bursa’da çekimleri baslayan ‘Dügün Savasi’ filminin oyunculari da vardi. Ersin Korkut ve Haci Ahmet Ak, Mehmet Çevik’in Serdar Ortaç ile düeti ‘Bilsem ki’ sarkisinda sanatçiya vokal yapti. Büyük begeni ve alkis toplayan düette Haci Ahmet Ak ‘Sesimin kötü oldugu için özür diliyorum.’ diyerek sahnedeyken ayni zamanda Ersin Korkut ve Hakan Bulut bu anlari cep telefonlariyla görüntüledi. Film çekimlerinden firsat bularak Mehmet Çevik’i dinleyenler arasinda Durul Bazan, Ersin Korkut, Haci Ahmet Ak ve Hakan Bulut eslik etti.

Dügün Savasi filmi hakkinda;

Bursa’da bir sahil kasabasinda yasayan Faruk’un Gülizar’a olan imkansiz askinin sonucunda intihar etmek üzereyken Muhtar Hidir’in araya girerek Trump’i Mudanya’ya getirmesiyle yasanan olaylari konu aliyor. Basrollerini Durul Bazan ve Ersin Korkut’un paylastigi filmin kadrosunda; Burak Satibol, Ayhan Tas, Parla Senol, Inan Ulas Torun, Zeynep Gülmez ve Gizem Arikan yer aliyor. Yönetmen koltugunda Kamil Çetin’in oturdugu ‘Dügün Savasi’ filminin çekimlerinde Bursa’nin birçok farkli ilçesi kullanilmasinin yani sira ‘Dügün Savasi’ filminin çekimleri Bursa’nin Mudanya ilçesine devam etmektedir.
Kaynak: İHA