Kayapinar'da Miniklerin Karne Heyecani

Diyarbakir’in Kayapinar Ilçe Belediyesine bagli Zarokistan Kres ve Gündüz Bakimevinin 2022-2023 egitim ve ögretim sezonunun sona ermesi nedeniyle mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet belgelerini belediye baskan yardimcilarindan alan 66 mezun minik ögrenci keplerini atip mezuniyet heyecanini yasadi.

Kayapinar'da Miniklerin Karne Heyecani
Kayapinar Belediyesine bagli Zarokistan Kres ve Gündüz Bakimevinin 2022-2023 egitim ve ögretim sezonunun sona ermesi nedeniyle mezuniyet töreni düzenlendi.

Kres bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Kayapinar belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri ve çok sayida veli katildi.

Karne dagitim töreninde, kres ögrencileri Kayapinar Belediyesi animasyon ekibi ile birlikte büyük bir heyecanla sahnede hazirladiklari gösterileri sundu. Aileler de çocuklarinin gösterilerini büyük bir heyecan ve mutlulukla izledi. Çocuklarin dans ve gösterileri begeni topladi.

Düzenlenen mezuniyet törenine katilan veliler, verilen egitimin çocuklara çok sey kattigina dikkat çekerek Kayapinar Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Arif Karaman’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA