Yenimahalle, Kurban Bayrami'na Hazirlaniyor

Yenimahalle Belediyesi 244 çadirin kurulumu için start verdi.

Yenimahalle Belediyesi’nin Yakacik Kurban Satis Alani’nda bayram hazirliklari devam ediyor. Vatandaslarin sorunsuz bir Kurban Bayram’i geçirmesi için çalismalarina hiz kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, parsel çizimi ve numaralandirma islemlerini tamamlayarak, 182’si büyükbas, 62’si küçükbas olmak üzere toplamda 244 çadirin kurulumu için start verdi.

Alanda 15 bin kurban satisa çikacak

Kurulumu tamamlanan çadirlara giris yapan kurbanliklar, Yenimahalle Belediyesi Veteriner Hekimleri ile Tarim ve Orman Bakanligi yetkililerinin denetiminden geçiyor. 15 bin kurbanin görücüye çikacagi alanda belediye, park bahçeler, fen isleri, zabita ve temizlik isleri basta olmak üzere ilgili tüm müdürlükleriyle 24 saat hizmet veriyor.

“En temiz ve en modern alan olan kurban pazarimizda çalismalarimizi titizlikle yürütüyoruz”

Çalismalari titizlikle yürüttüklerini belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Kurbanlik satisi ve kesimi için en temiz ve en modern alan olan kurban pazarimizda çalismalarimizi titizlikle yürütüyoruz. Vatandaslarimizin huzurlu ve hijyenik bir ortamda bayram geçirmesi için tüm imkanlarimizi seferber ettik. Simdiden Kurban Bayrami’nin tüm insanliga, ülkemize saglik ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemserilerimin bayramini en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA