Wyndham, Türkiye'deki Ilk Trademark Collection Otelini Açti

Wyndham, Istanbul New Airport Hotel, Trademark Collection by Wyndham’in açildigini duyurdu.

Wyndham, Türkiye'deki Ilk Trademark Collection Otelini Açti


Yaklasik 9 bin 100 oteliyle dünyanin franchise veren en büyük otel sirketlerinden Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’deki ilk Trademark Collection by Wyndham oteli olan 68 odali Istanbul New Airport Hotel’in açildigini duyurdu. Wyndham’in su anda, Türkiye genelinde açik ve faal durumdaki 95’ten fazla otelinin yani sira 20’nin üzerinde oteli kapsayan bir proje stoku bulunuyor.

Verilen bilgiye göre; Trademark Collection by Wyndham markasi, dünyanin gözde noktalarinda seçkin konaklama seçenekleri arayan misafirler için tasarlandi. Marka, Wyndham’in sektöre öncülük eden hacminden ve pazarlama, teknoloji ve satis becerilerinden yararlanmak isteyen, bagimsiz ruhlu otel sahiplerine hitap ediyor. Ilk kez 2017 yilinda hayata geçen Trademark Collection by Wyndham markasi altinda su anda New York, Berlin, Atina, Budapeste, Brüksel ve dünyanin önde gelen diger sehirlerinde 185’ten fazla otel bulunuyor.

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel, "Trademark Collection by Wyndham, dünyanin franchise veren en büyük otel sirketinin destegini arkalarina alarak konaklama sektöründe iz birakmak isteyen girisimcilerin kendine özgü özelliklerini ve benzersiz vizyonlarini öne çikariyor. Türkiye’de orta ve üst segmentteki oteller açisindan çok büyük firsatlar bulunuyor ve dünyanin en gözde sehirlerinden Istanbul’da gerçeklestirdigimiz bu açilis, Türkiye’de büyümeye devam etme kararliligimizin yani sira markanin global varligina da güç katiyor” dedi.



Istanbul’un hizla gelisen ilçelerinden Arnavutköy’de, yeni insa edilmis bir binada hizmet veren Istanbul New Airport Hotel, Trademark Collection by Wyndham, Istanbul Havalimani’na 12 kilometre mesafede yer aliyor ve yakinlardaki alisveris merkezleri ile ziyaret noktalarina kolay erisim imkani sagliyor. Bir restorani ve çalisma alani da bulunan otel, konsiyerj ve diger hizmetler de sagliyor.

Misafirler, sik ve samimi bir anlayisla tasarlanan ve modern olanaklar sunan standart, deluxe ve süit oda seçenekleri arasindan tercihte bulunabiliyor. Yapilan açiklamaya göre; Wyndham’in Türkiye ve dünyanin her yerindeki otelleri, yaklasik 101 milyon kayitli üyesinin kazandiklari puanlari dünyanin dört bir yanindaki 50 binden fazla otel, resort tatil kulübü ve kiralik tatil evinde kullanmasina olanak taniyan ödüllü sadakat programi Wyndham Rewards kapsaminda yer aliyor.
Kaynak: İHA