Gürsu Belediyesi'nin Kütüphanesine Yogun Ilgi

Gürsu Belediyesi’nin yeni ve modern yapisi ile ilçeye kazandirdigi Modern Kütüphane, dolup tasiyor. Ögrencilerin akin ettigi kütüphane özellikle hafta sonlari gençlerin ve ögrencilerin tek adresi oldu.

Gürsu Belediyesi'nin Kütüphanesine Yogun Ilgi
Gürsu Belediyesi’nin geçtigimiz aylarda hizmete açtigi Prof. D. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin içinde yer alan kütüphane ilçe halkindan yogun ilgi görüyor. 160 kisilik oturma kapasitesi ile özellikle hafta sonlari gençlerin tek adresi olmaya baslayan kütüphanede genis bir kitap arsivi, bedava ikramlar, bilgisayarla ders çalisma olanagi bulunuyor. Genis ve ferah bir ortamda hazirlanan masalarda ögrenciler sabahin erken saatlerinde yerlerini alarak derslerini çalismaya basliyorlar.

Kütüphaneyi ziyaretlerinde siklikla dolu gören Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “ Ilçemize bu nitelikte bir kütüphaneyi kazandirmanin ne kadar dogru oldugunu görüyoruz. Kütüphanemiz yogun bir ilgi görüyor. Gençlerimiz ve ögrencilerimiz için yeni hazirliklarimiz da var. Herkesin keyif ve huzurla burada çalismasini saglamaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA