Denize Giren Gençten 2 Gündür Haber Alinamiyor

Kocaeli’den Tekirdag’a gelerek denize giren 21 yasindaki Adem Ocak’tan haber alinamiyor. Sahil Güvenlik Komutanligi ekipleri, 2 gündür Marmara Denizi’nde Adem’i ariyor.

Denize Giren Gençten 2 Gündür Haber Alinamiyor
Iddiaya göre, Kocaeli Gebze’den Tekirdag’in Marmaraeregilisi ilçesi Yeniçiftlik Mahallesi’ne gelen Adem Ocak, burada denize girdi. Denize giren üniversite ögrencisi Adem Ocak bir süre denizde kayboldu. Ihbar üzerine bölgeye gelen Sahil Güvenlik Komutanligi ekipleri, Marmara Denizi’nin Tekirdag kiyilarinda arama çalismasi baslatti. 2 gündür arama çalismasi sürerken, kaybolan gencin yakinlari da denizin kenarina gelerek umutlu bekleyisini sürdürdü.

“Saka mi yapiyor”

Gazetecilere açiklamada bulunan kaybolan gencin babasi Erdal Ocak, ekiplerin arama çalismalarini sürdürdügünü ifade ederek, "Serinlemek için denize gireyim demis arkadaslarina, sonra suya girmis, bir süre sonra görülmemis. Bize saka mi yapiyor, bir yerlerde mi, insallah sag salim bekliyoruz. 2 gündür Sahil Güvenlik ekipleri ariyor. Havadan, botlarla, dalgiç ekiplerle arama yapiliyor. Insallah bulunur diye bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA