Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Insanlarin Mutlu Yasayabilecegi Bir Kocasinan Insa Ediyoruz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesinde yapimi devam eden geogrid istinat duvari, yol genislemesi, otopark ve çevre düzenleme çalismalarini kontrol etti. Yapilan hizmetlerle bölgenin hem refahini hem de yasam kalitesini artirdiklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar, insanlarin mutlu yasayabilecegi bir Kocasinan insa ettiklerini vurguladi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Insanlarin Mutlu Yasayabilecegi Bir Kocasinan Insa Ediyoruz'
Ahievran Mahallesi’nde çalismalari yerinde inceleyen Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslarin huzurlu ve keyifli bir Kocasinan’da yasamalari için dur durak bilmeden çalistiklarini söyledi.

Insanlarin mutlu yasayabilecegi bir Kocasinan insa ettiklerine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar; “Kocasinan’in her bir mahallesi ve her bir bölgesinde belediye olarak çalismalarimizi yürütüyoruz. Yapmis oldugumuz hizmetlerle mahallemizdeki yasayan sakinlerimizin gerek refahini gerekse de yasam kalitesini artiriyoruz. En önemlisi de insanlarin mutlu yasayabilecegi Kocasinan, insa ediyoruz. Kadiniyla erkegiyle, genciyle yaslisiyla bütün hemsehrilerimizin kendince yasam içerisinde bir karsilik bulabilecegi park, sosyal donatilar, yollar, tesisler gibi gündelik yasam içerinde ihtiyaç duyulan her seyi, teker teker insa ediyor ve hemsehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Basladigimiz noktadan geldigimiz noktaya baktigimiz zaman çok ciddi mesafeler kat ettik. Bundan sonra daha çok yapacak proje ve hizmetimiz var. Yapilan her hizmetin hemsehrilerime hayirli olmasini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Baskan Çolakbayrakdar, daha konforlu bir Kocasinan insa etmek için yogun bir çaba gösterdiklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA