Ayvalik Belediye Tiyatrosu'na Iki Ödül Daha Geldi.

23. Direklerarasi Ege Bölgesi Tiyatro Ödülleri, Ayvalik Belediyesi Nejat Uygur Sahnesi’nde, sahiplerini buldu. Çok sayida tiyatro emekçisinin katilim sagladigi ödül töreninde konusan Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, ödül töreninin Ayvalik’ta yapilmasindan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Ayvalik Belediye Tiyatrosu'na Iki Ödül Daha Geldi.
Ayvalik’in kültür sanat kenti olarak tiyatro sanatçilarinin bulusmasina ev sahipligi yapmasinin mutlulugunu yasadiklarini belirten Baskan Ergin, kültür sanat adina atilan tüm adimlara olanaklari ölçüsünde destek vermeye çalistiklarini söyledi.



Ergin, belediye tiyatrosunun yeni kurulmasina karsin kisa sürede dokuz ödül sahibi oldugunu ve bundan büyük bir gurur duyduklarini ifade etti.

Direklerarasi Seyircileri Dernegi kurucusu ve ödül komitesi Baskani Ömer Sahinbas da konusmasinda, amaçlarinin, mesleki çaba içinde olan tiyatro insanlarini tesvik etmek ve onlarin mücadelesinde yalniz olmadiklarini hissettirip, onlara cesaret katmak oldugunu söyledi.

28 ödülün dagitildigi gecede Ayvalik Belediye Tiyatrosu iki ödüle layik görüldü.

“Sabah Olmadan” adli oyunun yazari Hayrettin Filiz’e Yilin Oyun Yazari Ödülü, “Seni Alirsa Firtina” adli oyunun yönetmeni Erkan Cilak’a da, yazdigi ve yönettigi oyun için, Yilin En Basarili Yönetmeni Ödülü verildi.

Kaynak: İHA