Altinda'da 4 Yilda 4 Bin Bebege 'Hosgeldin' Sürprizi

Ankara Altindag Belediyesi, ilçede yeni dogan bebekleri "Hos geldin" hediyeleriyle karsilamaya baslayali 4 yil oldu. 4 yilda tam 4 bin bebek, hayata Altindag Belediyesi’nin hediyeleriyle “merhaba” dedi.

Altinda'da 4 Yilda 4 Bin Bebege 'Hosgeldin' Sürprizi
Altindag Belediyesi’nden sevgi dolu sürpriz... Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci’nin talimatlariyla, bebek heyecani yasayan ailelerin mutlulugunu paylasmak amaciyla gerçeklestirilen "Hos geldin Bebek" hediyesi dagitimi, Altindagli ailelerin yüzünü güldürdü. 4 yilda, Altindag’da dogan 4 bin bebege, içerisinde yeni dogan bir bebegin ihtiyaç duyabilecegi pek çok seyin oldugu hediye seti verildi.

“Altindag’da dünyaya gelen her bebek bizim gelecegimizdir”

Altindag’da göreve geldikleri ilk günden bugüne, sosyal belediyeciligin en güzel örneklerini sergilemeye gayret gösterdiklerini belirten Baskan Asim Balci “Yeni bebek telasi yasayan ailelerimizi hem sevindirmek hem de destek olmak istedik. Ilçemizde dünyaya gelen her bebek bizim gelecegimizdir, Altindag’in gelecegidir. Bu nedenle, bizim de yavrumuzdur. Bu anlayisla, bebeklerimize hem ‘dünyaya hos geldin’ diyebilmek, ailelerinin de heyecanina ortak olmak için böyle bir uygulama baslattik” dedi.

Uygulamanin Altindagli vatandaslar tarafindan büyük bir memnuniyetle karsilandigini belirten Baskan Balci “Dünyaya ‘merhaba’ diyen tüm yavrularimiza, aileleriyle birlikte, hayirli, saglikli ve de uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandi.

Basvuru çok kolay

“Hos geldin Bebek” hediyesinden faydalanmak için basvuru yapmak çok kolay... Altindag Belediyesi’nin www.altindag.bel.tr adresine girerek buradaki formu doldurmak ya da Altindag Belediyesi Çagri Merkezi’nin 444 3919 no’lu telefonunu aramak yeterli...
Kaynak: İHA