Yagmura Yakalanan Vatandaslarin Korunma Çabasi

Eskisehir’de etkili olan kisa süreli siddetli saganak yagislarin ardindan bazi bölgelerde logarlarin tikanmasi sonucu su birikintileri olusurken, vatandaslar çesitli yöntemlerle yagmurdan korunmaya çalisti.

Yagmura Yakalanan Vatandaslarin Korunma Çabasi
Eskisehir’de yaklasik 1 haftadir etkili olan yagisli hava bugün ögle saatlerinde de devam etti. Yagmurdan korunmak isteyen vatandaslarin birçogu yanlarinda tasidiklari semsiyelerle yürümeye devam ederken, bir kismi da saçak altlarina sigindi. Meteorolojinin uyarilarini dikkate almayip semsiyesiz bir sekilde sokaga çikan bir vatandas ise saçlarini yagmurdan korumak için ilginç bir yönteme basvurarak kafasina poset geçirdi. Kafasindaki posetle yürüyen vatandasi gören çevredekiler ise hayretlerini gizleyemedi.

Yogun yagmur yagisi sokaklari da etkiledi. Sokak üzerindeki su giderleri, günlerdir yagan saganaklarin ardindan agaç yapraklari ve çesitli atiklarla tikaninca, su birikintilerine sebep oldu. Adeta göletleri andiran su birikintileri yürümeyi zorlastirinca, vatandaslar yolunu degistirdi.
Kaynak: İHA