Rektör Sözbir 'Gelecegin Mesleklerine Odaklanin'

DÜZCE – Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, ögrencilere bir araya geldi ve onlara gelecegin mesleklerine odaklanmalari gerektigini söyledi.

Rektör Sözbir 'Gelecegin Mesleklerine Odaklanin'
Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Ibn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileriyle söylesi programinda bir araya geldi. Söylesi Ibn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçeklesti.

Egitim ve kariyer hayatindan bahsederek sözlerine baslayan Nedim Sözbir, bir seyler üretmek ve insanliga faydali olmak için çaliskanligin önemi üzerinde durdu. Not ortalamasi yüksek olanlarin her zaman is basvurularinda bir adim önde olacagina isaret eden Sözbir, ögrencilerin kimsenin baskisi altinda kalmadan, çalismak istedikleri ve sevecekleri bölümlere yönelik tercih yapmalarinin daha dogru olacagini sözlerine ekledi.

Ögrencilere gelecegin mesleklerine odaklanmalari tavsiyesinde de bulunan Rektör Sözbir; Türkiye’nin teknoloji alaninda büyük yol kat etigini söyleyerek, bu kat edilen yolun, gençler sayesinde insa edildigini ve ülkemizi daha ileri seviyelere götüreceklerine inandigini dile getirdi.

Program, Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir’e çiçek takdimi ve okul bahçesindeki uygulama tarlasina dag çilegi ekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA