Pamukkale Belediyesinden Koca Çinarlara Müjde

Bölgenin en modern Alzheimer Merkezi olarak dikkat çeken Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalioglu Gündüzlü Alzheimer ve Yasli Rehabilitasyon Merkezi’nde 60 yas üzeri tüm vatandaslara yönelik kurslar açiliyor. Müzikten yabanci dile, halk oyunlarindan fotografçiliga kadar çesitli dallarda yapilacak olan kurslara basvurular basladi.

Pamukkale Belediyesinden Koca Çinarlara Müjde


Pamukkale Belediyesi vatandaslara yönelik sosyal projelerine bir yenisini daha ekleyerek, 60 yas üzeri tüm vatandaslara yönelik kurslar açiyor. Mayis ayinda açilisini gerçeklestirdigi Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalioglu Gündüzlü Alzheimer ve Yasli Rehabilitasyon Merkezi’nde Alzheimer hastaligi ile mücadele eden vatandaslar ile ailelerine hizmet verilmeye baslandi. Bunun yaninda ayni merkezde “Koca Çinarlarimizla eglenerek ögreniyoruz” sloganiyla çesitli kurslar açilacak. 60 yas üzeri vatandaslarin katilacagi, müzik, resim, Ingilizce, baglama, halk oyunlari, sabah sporu, fotografçilik ve sosyal medya kullanimi kurslara basvurular basladi.



“60 yas üzeri tüm vatandaslarimizi bekliyoruz”

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’nin seçim vaatlerinden olan Alzheimer Merkezi, açildigi günden bu yana Alzheimer hastaligi ile mücadele eden vatandaslarin bulusma yeri, Alzheimer yakini olan ailelere biraz nefes aldirma noktasi haline geldi. Alzheimer merkezinin açilisinda “Amacimiz yeryüzünde cennet bahçesi aramakti” diyen Baskan Örki, bu özel merkezin her kesime hitap etmesini hedeflediklerini belirterek, “Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalioglu Gündüzlü Alzheimer ve Yasli Rehabilitasyon Merkezi’miz hastalarimiza sifa evi, hasta yakinlarimiza umut kapisi oldu. Su anda merkezimiz her gün misafirlerini agirliyor. Alzheimer hastasi yaslilarimizi evlerinden aliyoruz. Her gün farkli aktiviteler yaparak iyi vakit geçiriyorlar. Bölgenin en modern Alzheimer Merkezi olarak dikkat çeken bu merkezimizde sadece Alzheimer hastaligina yakalanan vatandaslarimizi degil tüm koca çinarlarimizi agirlamak istedik. Bunu da güzel bir sebebe baglayarak, koca çinarlarimizla eglenerek ögrenmek adina birçok alanda kurslar açiyoruz. Kurslarimiza sadece Pamukkale’den degil Denizli’mizin her bir kösesinde yasayan tüm 60 yas üzeri vatandaslarimiz basvuru yapabilecek. Müzik, resim, Ingilizce, baglama, halk oyunlari, sabah sporu, fotografçilik ve sosyal medya kullanimi gibi alanlarda açtigimiz kurslarimiza tüm 60 yas üzeri vatandaslarimizi bekliyoruz” dedi.



Basvurular basladi

Pamukkale Belediyesi’nin, Yüksel-Turan Abalioglu Gündüzlü Alzheimer ve Yasli Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenleyecegi kurslara basvurular basladi.

Müzik, resim, Ingilizce, baglama, halk oyunlari, sabah sporu, fotografçilik ve sosyal medya kullanimi kurslarina katilim saglamak isteyen 60 yas üzeri tüm vatandaslar www.pamukkale.bel.tr adresi üzerindeki formu doldurarak basvuru yapabilecekler.
Kaynak: İHA