Keçiören Belediye Baskani Altinok'tan LGS Ögrencilerine Motivasyon Pastasi

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, Liselere Geçis Sistemi (LGS) sinavina girecek ögrenciler ile bir araya geldi.

Keçiören Belediye Baskani Altinok'tan LGS Ögrencilerine Motivasyon Pastasi
Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, 4 Haziran Pazar günü gerçeklestirilecek LGS sinavr öncesinde belediye bünyesinde ücretsiz egitim hizmeti veren Tepebasi Kurs Merkezi’nde ögrencilerle bir araya geldi. Kurs merkezinin toplanti salonunda gerçeklestirilen etkinlikte konusan Altinok, “Ülkemizi sizler yöneteceksiniz. Kendinize karsi, ailenize karsi, devletimize ve milletimize karsi sorumluluklariniz var. Aranizdan cumhurbaskanlari, doktorlar, milletvekilleri, belediye baskanlari çikacak. Bunlari basarmaniz için çok çalismaniz lazim. Çalismadan, terlemeden basarili olunmaz” dedi.

Ögrencilere tavsiyelerde de bulunan Altinok, “Ilim Çin’de de olsa gidin alin. Dünyaya adaleti getirmis ecdadin evlatlariyiz. Tarihimizi, kültürümüzü, farkli kültürleri

iyi ögrenin. Hepiniz birer Türk bayragisiniz. Kötü aliskanliklardan, uyusturucudan uzak durun. Arkadaslarinizi iyi seçin. Bizler sizleri en iyi sekilde yetistirmek için elimizden ne geliyorsa yapiyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Sizler bizim isigimizsiniz. Sinav günü yaklasti. Fazla heyecanlanmadan, rehber ögretmenlerinizin tavsiyelerine uyarak sinavinizi basarili bir sekilde tamamlayin ve bizler de mutlu olalim” ifadelerini kullandi.

Altinok, konusmasinin ardindan pasta keserek, ögrencilere basari dileklerini iletti. Veliler de egitime ve ögrencilere verdigi desteklerden dolayi Altinok’a tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA