Kayseri Büyüksehir'in Deprem Bölgesindeki Destegi TBB Dergisinde Genis Yer Buldu

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç talimatiyla yüzyilin felaketinin yasandigi deprem bölgesindeki destekleri, Türkiye Belediyeler Birligi’nin süreli yayini ‘Iller & Belediyeler’ dergisinde genis yer buldu.

Kayseri Büyüksehir'in Deprem Bölgesindeki Destegi TBB Dergisinde Genis Yer Buldu
Merkez üssü Kahramanmaras Pazarcik ve Elbistan olan 7.7 ve 7.6 siddetindeki deprem afetinde, yasanan yikimin etkilerinin giderilmesi, depremzede vatandaslarin yaralarinin sarilmasi için gerçeklestirdigi yardim ve destekleri ile takdir toplayan Baskan Büyükkiliç yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi’ne TBB’nin dergisinde yer verildi.

‘Türkiye, devleti ve milletiyle zorluklara gögüs gerer’ basligi ile yer buldu

Asrin felaketi seklinde nitelendirilen iki yikici deprem sonrasindaki yardim ve destek konusunda bölgeye ilk ulasan sehir ve belediyelerden olan Kayseri ve Büyüksehir Belediyesi, TBB’nin süreli yayini ‘Iller & Belediyeler’ dergisinde, icraatlariyla genis yer buldu. Dergide 4 sayfa ayrilan ve ‘Türkiye, Devleti ve Milletiyle Zorluklara Gögüs Gerer’ basligi ile yayimlanan bölümde deprem bölgesinde hayata geçirilen hizmetler ile gerçeklestirilen katkilar ile destekler tüm yönüyle anlatildi.

“Birlik ve beraberlik tablosu bizleri yeniden ayaga kaldirdi”

Baskan Büyükkiliç’in birlik ve beraberlik mesaji verdigi TBB dergisinde, “Ülkemiz, 6 Subat sabahi büyük bir deprem felaketi yasadi. Dünyada esi benzeri görülmedik sekilde üst üste yasanan güçlü depremlerin ve artçilarin yol açtigi yikimlar, tüm Türkiye’yi yasa bogarken, devletimizin ve milletimizin depremin ilk anlarindan itibaren ortaya koydugu birlik ve beraberlik tablosu bizleri yeniden ayaga kaldirdi” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA